Over LVV Football Factory

De Leidse voetbalvereniging Football Factory is opgericht op 23 mei 2008. De oprichter van de club, Pieter van Schie, raakte geïnspireerd en heeft in samenwerking met Universiteit Leiden een sociaal-maatschappelijke voetbalclub opgericht.
Klein begonnen maar flink gegroeid in de afgelopen 11 jaar, maar inmiddels telt onze studentenvoetbalvereniging 8 herenteams en 2 damesteams, naast de onlangs opgerichte Haagse tak waar momenteel nog eens 3 herenteams actief zijn. Ons streven is nog steeds om te groeien en we zien dan ook een toename in het aantal leden ieder jaar. Door een fijne samenwerking met het Universitair Sportcentrum (USC) aan de Einsteinweg in het Bio Science Park, traint en speelt L.V.V. Football Factory op één van de mooiste en nieuwste sportcomplexen in Leiden. Doordat de club mede wordt bestuurd door studenten hangt er altijd een informele en gezellige sfeer, wat we met leuke activiteiten proberen te stimuleren. Studenten uit alle windstreken en lagen van de samenleving vinden bij ons een gezellig en vooral sportief onderkomen. Je kan samen met een studenten- of studievereniging een team vormen en je als team aanmelden of je kan je aansluiten bij een van de huidige studententeams. Zowel nationale als internationale studenten zijn te vinden bij Football Factory! Tot slot is er ook een kans te groeien als voetballer, de meeste teams trainen 2x per week (bij de selectie met meerdere professionele trainers) en hebben op zaterdag een wedstrijd. Daarnaast hebben we de ultieme mogelijkheid om ieder jaar mee te doen aan een groot internationaal toernooi in China, waar je speelt tegen teams van allerlei topuniversiteiten van over de hele wereld. Naast voetbal staat gezelligheid centraal. Zo worden er door het jaar heen activiteiten georganiseerd waar iedereen welkom is! Factorian borrels, een openingsBBQ, een traditioneel Factorian Weekend waar alle remmen los gaan en een jaarlijks FIFAtoernooi zijn enkele voorbeelden waar je met clubgenoten kan proosten op het sportieve (studenten)leven.

Liever Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl

Come and be a Factorian!

 

Aankondiging: WEUFT CHINA TOURNAMENT July 11 – July 23.

Onze Missie & Visie

Wij brengen Sport, Ambitie en Plezier samen. LVV Football Factory is de grootste studentenvoetbalvereniging en dat komt onder andere door onze goede samenwerking met het USC Leiden. Hier waarborgen wij het plezier in voetbal.

En… richtlijnen die alles waarborgen

Natuurlijk zijn er ook clubregels en een privacybeleid. Dit alles om ervoor te zorgen dat we met plezier kunnen blijven voetballen en er duidelijkheid heerst binnen de club.

Klik hieronder voor meer informatie. 

 

Lees meer over ons privacybeleid
Lees meer over ons gedragsregels

Waarom lid worden?

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij L.V.V. Football Factory aan het juiste adres! Als grootste studentenvoetbalvereniging van Leiden zorgen wij ervoor dat iedere student een passend team vindt om met plezier deze mooie sport uit te kunnen oefenen. Alleen trainen? Geen probleem. Graag serieus aan de slag? Doe dan mee met selectietrainingen. Ben je juist op zoek naar ontspanning en met vrienden bijeenkomen om een balletje te trappen? Richt dan je eigen team op of voeg je bij bestaande teams.
We hebben teams van alle niveaus! Beginnend voetballer of aanstormend talent! Voor een ieder is er een mogelijkheid om Factorian te worden

Liever Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl

Ons Bestuur

Algemeen Bestuur

Algemeen Voorzitter

Pieter van Schie

Algemeen Penningmeester

Niels de Looff

Algemeen Secretaris

Timothy Boerendonk

Bestuur Leiden

Voorzitter Leiden

Amber van Berge Henegouwen

Lid Intern Leiden

Mark van der Horst

Penningmeester Leiden

Thomas van Geuns

Lid Extern Leiden

Brady van Marwijk

Secretaris Leiden

Denise Oudshoorn

Bestuur Den Haag

Voorzitter Den Haag

Lucas Seewald

Penningmeester Den Haag

Mark Voskamp

Secretaris Den Haag

Sam Dallow

Onze Abonnementen

alleen Trainen?
€10 (ex. USC abonnement) 

Wil jij enkel doordeweeks meetrainen en niet in het weekend meedoen met wedstrijden, dan is dit pakket beschikbaar voor jou. Wel is het van belang dat je bent aangesloten bij het USC. 

 

Volledig Lid
(USC Abonnement + Voetbal)
€220

Wil jij trainen, wedstrijden spelen en gebruik kunnen maken van de USC-faciliteiten, kies dan voor dit pakket. Dit pakket bestaat uit: KNVB-lidmaatschap, training en een sportabonnement bij het USC.

 

Ik heb al een USC abonnement?
€57,30

Heb je al een USC abonnement en wil je graag voetballen, dan is een Football Factory abonnement nog maar een klein bedrag per jaar!

 

Club Sponsors

Lid worden van LVV Football Factory?

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij L.V.V. Football Factory aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

Liever meevoetballen in Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl