Bestuur LVV Football Factory 2023-2024

 

Guido Ekelmans (Zon6) – Voorzitter
De voorzitter houdt zich bezig met het aansturen van het bestuur en de algemene ontwikkeling van de club. Heb je algemene vragen, ideeën of opmerkingen over de club, stuur Guido dan een berichtje.

Leonore Smit (ZaVR1) – Penningmeester
De penningmeester beheert de schatkist en zorgt dat de contributie betaald wordt. Heb je een vraag over je contributie, stuur Leonore dan een berichtje.

Victor Trauer (Zat1) – Externe Zaken
Het bestuurslid Externe Zaken is verantwoordelijk voor het organiseren van alle activiteiten en het beheer van de social media. Heb je leuke ideeën voor de insta of activiteiten, dan kun je bij Victor terecht.

Emma Pigmans (ZaVR1) – Secretaris
De secretaris zorgt dat de ledenadministratie op orde is, schrijft alle mailtjes en ondersteunt de rest van het bestuur. Heb je een vraag over je inschrijving, dan kun je bij Emma terecht.

Geert Kluitman (Zon6) – Interne Zaken
Het bestuurslid Interne Zaken is materiaalman en wedstrijdsecretaris en onderhoudt contact met alle teams. Heb je dus vragen over wedstrijden, materiaal, scheidsrechters of andere voetbalzaken, stuur Geert dan een berichtje.

Wil je ook mee voetballen? Schrijf je in —>

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij L.V.V. Football Factory aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

Liever meevoetballen in Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl