Lid worden van de leukste Leidse studenten voetbalvereniging

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij LVV Football Factory aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en vele sportieve activiteiten. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel!

 

Er is nog plek bij zowel de heren als de dames teams. dus schrijf je in!

Type Lidmaatschap

Alleen Trainen?
€18,10 (ex.USC abonnement: 
€191,90) 

Wil jij enkel doordeweeks meetrainen en niet in het weekend meedoen met wedstrijden, dan is dit pakket beschikbaar voor jou. Wel is het van belang dat je bent aangesloten bij het USC. 

Volledig Lid 
(USC Abonnement + Voetbal)
€255

Wil jij trainen, wedstrijden spelen en gebruik kunnen maken van de USC-faciliteiten, kies dan voor dit pakket. Dit pakket bestaat uit: KNVB-lidmaatschap, training en een sportabonnement bij het USC. 

(Bij een inschrijving later in het voetbalseizoen zal mogelijk een lager bedrag worden gevraagd.)

Ik heb al een USC abonnement?
€63,10

Heb je al een USC abonnement en wil je graag voetballen, dan is een Football Factory abonnement nog maar een klein bedrag per jaar!

Toelichting lidmaatschap

LVV Football Factory is een voetbalvereniging die is aangesloten bij het Universitair Sportcentrum van Leiden. Het voordeel hiervan is dat je als student met een voordelig sportabonnement bij het USC, voor maar een klein bedrag per jaar extra je kan aanmelden bij onze voetbalvereniging.

Elk team wordt voorzien van goede materialen voor trainingen en wedstrijden. 

We hebben een mooie clubkantine waar over het algemeen altijd iemand aanwezig is en waar ook in de late uurtjes nog leuke activiteiten georganiseerd worden. 

We zijn een echte studentenvereniging met een studentenbestuur en commissies die activiteiten organiseren zoals borrels, feestjes en toernooien. Wil jij je inzetten voor de club? Laat het ons dan weten via het contactformulier of spreek een van de bestuursleden aan op de club!

Vragen? Stel ze gerust!

Stuur een mail naar het bestuur en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Club Sponsors