Planning

 

Beerpong Toernooi

 

20 maart 2020

 

Karaoke Avond

 

17 april 2020

 

Eindejaarstoernooi

 

27 juni 2020

 

Contactgegevens

 

Klik hier

 

Emailadres:

 

LVV Football Factory

Begin 2e helft seizoen 2019-2020

Begin van het nieuwe jaar

Allereerst wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar! Opdat we weer mooie kansen krijgen om kampioen te worden in deze 2e helft van het seizoen. 

2019 is spectaculair afgesloten met een weloude en traditioneel oliebollentoernooi. 6 Teams streden tegen elkaar in de zaal waar na verhitte wedstrijden er een duidelijke winnaar kon worden aangewezen. Onder het genot van dit keer goed aanwezige oliebollen, met of zonder krenten en een lekker biertje is er zeker genoten deze middag! 

Nu dan, hoe staat het ervoor met onze mooie club? Heren 1 strijden nog elke keer dapper en hebben eind van 2019 nog een mooie zege behaald op Lugdunum 1 in de LAV-cup. De dames van Factory strijden om de bovenste plekjes, zowel Dames 1 als Dames 2 doen het goed in hun competities. Beide teams staan na de winterstop op een stevige 2e plek en strijden voor het kampioenschap! 

Daarnaast is er nog een grootse kampioen in aantocht. De heren van de zondag shinen met hun 26 punten uit 10 gespeelde wedstrijden aan kop in hun competitie. 8 wedstrijden gewonnen en nog geen enkele verloren!

Verder groot nieuws. Vanaf de winterstop mogen we het 3e Damesteam officieel welkom heten nu ze ook staan ingeschreven om wedstrijden te spelen! Hartstikke trots dat dit team gegroeid is om hieraan mee te kunnen doen! Kom vooral een keertje kijken bij de eerste wedstrijden van dit team op Factoriaanse grond.

Veel succes met de 2e helft van het seizoen!

Blik vooruit op de activiteiten

Wat is een studentenvereniging en voetbalclub zonder de daarbijhorende activiteiten? Onze activiteitencommissie is druk bezig geweest om weer een leuke planning voor jullie in elkaar te zetten met gezellige activiteiten en borrels om zo de clubsfeer te laten leven!

20 maart 2020 – Beerpong Toernooi

Daag je teamgenoten of andere teams uit om elkaar in te maken met een lekker potje beerpong en geef het bier geen tijd om lauw te worden! Laat het goudgele sap met witte kraag vloeien uit de tap en geniet van deze mooie avond met al je teamgenoten!

17 april 2020 – Karaoke Avond

Waarom zou voetballen het enige talent zijn wat je bezit? Laat die stembanden ook eens sporten en verblijd ons allen met jouw prachtige stem! Ook deze show hoef je niet in je eentje (maar mag altijd) op te voeren. Kom langs op deze prachtige avond, het begin van een goed weekend waar je waarschijnlijk heel veel plezier zal hebben met en om alle clubleden! 

27 juni 2020 – Eindejaars Toernooi

Wanneer de zomer eraan komt en de competitie ten einde is, dan is het tijd voor een toernooi om nog even te genieten in de zon en een balletje te trappen. Neem het op tegen clubgenoten samen met andere clubgenoten! Zet hem alvast vast in je agenda want dit wil je niet missen! Veel informatie zal nog volgen, maar ook hier zal weer een lekkere BBQ aanwezig zijn. 

NIEUWS

Wij zoeken: JOU!

Voor het komende jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste Factorians die ons willen overnemen als het nieuwe bestuur van onze club! Heb jij interesse? Laat dit dan aan één van ons weten of mail naar de clubmail!

Ook de activiteitencommissie zoekt naar versterking! Wil jij je inzetten voor de club en helpen bij de organisatie van activiteiten? Altijd al een nachttoernooi willen organiseren of iets anders ludieks? Meld je dan nu aan bij het bestuur! Ideeën, opmerkingen, vragen etc. zijn altijd welkom! 

Surprise!

Ergens na de winterstop zullen er 2 grote verrijdbare doelen komen die gebruikt kunnen worden tijdens de trainingen! In het ballenhok is daarnaast een ballenpomp geïnstalleerd die het veel beter doet dan de oude!