Zomerplanning

 

Zomertrainingen

 

t/m 1 september:
19:00-20:30 Heren
20:30-22:00 Dames

 

China WEUFT ’19

 

11 t/m 23 juli

 

EL CID

 

12 t/m 16 augustus
12/08 Info markt
14/08 Sportplaza
16/08 LEF

 

Openingstoernooi

 

24 augustus
Opgeven mogelijk!

 

Openings-BBQ

 

Datum volgt

 

Contactgegevens

 

Klik hier

 

Emailadres:

 

LVV Football Factory

Afsluiting seizoen 2018-2019

Einde van het seizoen 

Het einde van het seizoen 2018-2019 is een feit, wat betekent dat voor velen de zomervakantie voor de deur staat en voetbalschoenen worden opgeborgen. Dit jaar nemen we helaas afscheid van verschillende leden, heren 3 en heren 5 – wij wensen iedereen veel sportief succes en plezier! Dit seizoen zijn er helaas geen competitieprijzen in de wacht gesleept door de verschillende heren- en damesteams; wel stond het seizoen bol van de gezellige activiteiten en andersoortige toernooien. Van borrelen na trainingen tot het legendarische clubweekend en het traditionele oliebollentoernooi – het was weer een geslaagd en gezellig seizoen! Gedurende de zomerperiode zullen de trainingen op de woensdagavond doorgaan voor zowel heren (19:00- 20:30 uur) als dames (20:30- 22:00 uur). Wij hopen velen van jullie daar natuurlijk te mogen verwelkomen voor een sportieve training en een drankje in het zonnetje!

Het seizoen 2019-2020 wordt geopend met een openingstoernooi op 24 augustus. Trommel alvast zoveel mogelijk teamgenoten op voor het trappen van een balletje, bijpraten en borrelen met team- en clubgenoten en samen eten. Dit alles mét onze nieuwe aanwinsten uit de EL CID. Daarnaast zal de jaarlijkse openingsbarbecue plaatsvinden na de eerste thuiswedstrijd van zaterdag 1 – deze datum volgt. Wij hopen jullie daar allemaal te zien!

Geniet van de welverdiende zomer en hopelijk tot snel op de club!

EL CID 

De EL CID is dé kans voor de club en onze teams om zichzelf en de club te promoten bij de nieuwe lichting studenten. Verschillende teams van L.V.V. Football Factory kunnen flink wat versterking gebruiken in zowel de eerste, tweede als derde helft van de wedstrijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn zoveel mogelijk mensen nodig tijdens de verschillende
programma onderdelen tijdens de EL CID. Kan jij mensen goed enthousiast maken en heb je zin in een gezellige dag? Meld je dan nu aan bij het bestuur!

Voor alle vrijwilligers zal gezorgd worden voor hapjes, drankjes, muziek, gezelligheid én een uniek L.V.V. Football Factory item!

De EL CID zal dit jaar plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus.

Het programma:

Maandag: Informatiemarkt
14:00-16:00 uur Stadscentrum

Woensdag: Sportplaza
10:00-15:00 uur USC

Vrijdag: Leids Eerstejaars
Festival
14:00-20:00 uur

China WEUFT 2019 

Alweer de derde editie van Universiteit Leiden Football Factory Goes China! Ook dit jaar zal een afvaardiging van de Universiteit Leiden zich naar China, Guangzhou, begeven voor dit grootse event: de strijd om de World Elite Cup! De selectie bestaat uit 19 enthousiaste spelers en 2 gemotiveerde coaches! De trainingen zijn in volle gang en er wordt gehoopt op een mooi resultaat. Wij wensen dit team veel succes en plezier in de voorbereidingen en daarnaast uiteraard een geslaagd toernooi!

‘Vorig jaar werd een van onze wedstrijden zelfs door meer dan 150.000 mensen live gevolgd op TV. Dat is toch wel apart!’ aldus Pieter van Schie.

Einde van het seizoen 

Sinds een klein jaar wordt op de achtergrond het stokje overgenomen van de huidige bestuursleden Pieter, Timothy en Niels. Het dagelijks bestuur van L.V.V. Football Factory komt daarmee meer te liggen in handen van Amber (voorzitter), Denise (secretaris), Thomas (penningmeester), Mark (lid intern) en Brady (lid extern) – vijf enthousiaste leden van de club. De huidige bestuursleden blijven aanwezig als overkoepelend orgaan over L.V.V. en H.V.V. Als nieuw (toekomend) bestuur zijn wij bezig met het bedenken van vernieuwende ideeën en het zoeken naar de gouden middenweg tussen sportief succes én studentikoze activiteiten en feesten. Daarvoor hebben we ook jullie hulp en input nodig!

Heb jij nog ideeën voor activiteiten of commissies? Wil jij je inzetten voor de club en helpen bij de organisatie van activiteiten? Altijd al een nachttoernooi willen organiseren of iets anders ludieks? Meld je dan nu aan bij het bestuur! Ideeën, opmerkingen, vragen etc. zijn altijd welkom!