LVV Football Factory 

Heren zaterdag 6
2019-2020

Trainingsrooster

Elke maandag  18:00 – 19:30

Gezelligheid en top en toch 1 keer per week een balletje trappen. Dit team speelt hun thuiswedstrijden op zaterdag om 13:30 in de 8e klasse.

Over dit Team

Dit is een echt vriendenteam

Met quotes als “De situatie is hopeloos, maar niet zorgwekkend” en “Het is eenzaam in de top, maar gezellig onderaan”, laat dit team zich nooit ontmoedigen en probeert elke wedstrijd toch weer met een volle 11 op het veld te staan. Trainingen extra vroeg zodat het bier nog een hele avond rijkelijk kan vloeien, zul je dit team iedere week op de club zien shinen!

Het Team

Coach: Gijs Soethout

Aron Akkerman

Oskar Bothe-Sijbolts

Bas Brouwer

Maarten Cremers

Jeremy Ernst

Aidan Kloots

Thomas Kraan

Tim Oussoren

Thomas Parmentier

Jorn Provoost

Paul Schuurman

Bob van Meijeren

Yorick van der Vorm

Hidde van Slooten

Sander van Vliet

Robin van Beijnum

Wil je ook mee voetballen? Schrijf je in!

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij L.V.V. Football Factory aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

Liever meevoetballen in Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl